Kategóriák
Céginformációk

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Kategóriák
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Facebook

2-3 kW klímák


Cascade garancia:

CASCADE klímaberendezéseinkre a jótállás 3 év.

CASCADE klímaberendezéseket vásárló, fogyasztónak minősülő végfelhasználók részére lehetőséget biztosítunk 5 éves teljes körű jótállás igénybevételére lakossági felhasználás esetén, melynek feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja.

Regisztrálja 2023-ban vásárolt CASCADE klímaberendezését a telepítést követő 30 napban, és élvezheti a CASCADE 10 éves jótállását! (5 év teljeskörű jótállás + 5 év jótállás a kompresszorra) Részletes feltételek lent.

A 10 éves kiterjesztett jótállás feltételei:

  • A készülék vásárlása 2023-ban történjen.
  • A kiterjesztett 10 éves jótállás a következő CASCADE klímaberendezésekhez vehető igénybe: magasoldalfali mono-split készülékek, magasoldalfali multi-split rendszerek. A kazettás, légcsatornázható és mennyezeti split berendezésekre termékregisztráció esetén kiterjesztett 5 éves jótállás vehető igénybe. Egyéb termékekre (pl. VRF rendszerekre, fan-coilokra, hőszivattyúkra stb.) nem vehető igénybe kiterjesztett garancia.
  • A készülék telepítése a Friotech Kft.-vel a telepítés időpontjában szerződéses viszonyban lévő, klímaszerelésre jogosult szerelő által Magyarországon lakossági célra történjen és a készülék online regisztrációja is megtörténjen a telepítést követő 30 napban a cascadeklima.hu honlapon. A garancia regisztráció után érkező visszaigazoló e-mailt kérjük, nyomtassa ki, és a jótállási jegyhez csatolva őrizze meg, mert ezzel tudja szükség esetén igazolni a jogosultságot!
  • Az 5 éves teljeskörű jótállás időszakába beleszámít a feltételek nélküli 3 éves alapjótállás. A jótállás kezdő napja az üzembehelyezés dátuma. Ha az üzembehelyezés a vásárlás után több, mint 6 hónappal történik, akkor a jótállás a vásárlás dátumával kezdődik.
  • Az 5 vagy 5+5 éves önkéntes jótállás elengedhetetlen feltétele a klímaberendezés az üzembe helyezést végző szakember által megállapított – helyi adottságokhoz igazodó – gyakoriságú, ennek hiányában legalább évi 2 alkalommal történő karbantartás elvégeztetése és ennek igazolása.
  • Az 5 vagy 5+5 éves kiterjesztett jótállási igény érvényesítésének elengedhetetlen feltétele, hogy a fogyasztó rendelkezzen a feljogosított szerelő által érvényesített jótállási jeggyel, a vásárlást igazoló számlával, valamint a karbantartási jegyzőkönyvek eredeti, igazolt példányával. A kiterjesztett jótállás lehetőségét csak fogyasztónak minősülő végfelhasználók számára biztosítjuk lakossági felhasználás esetén.
  • A jótállási időszak 6-10. évében a jótállás kizárólag a kompresszor meghibásodását fedezi. Ebben az esetben a forgalmazó döntése alapján a következő eljárások egyikét alkalmazza: a meghibásodott kompresszor díjmentes kijavítása / díjmentesen cserekompresszor biztosítása / pénzvisszatérítés / díjmentesen – a meghibásodott készülékkel egyenértékű, hasonló műszaki specifikációjú – cserekészülék biztosítása
  • Cserekészülék, vagy cserekompresszor biztosítása esetén a beszerelés díját az önkéntes jótállás nem fedezi. Készülékcsere esetén nem kezdődik újból a jótállási időszak.
  • Önkéntes jótállást csak valós adatok megadása esetén vállal a forgalmazó


Sorrend:

Webáruház készítés