Kategóriák
Céginformációk

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Kategóriák
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Facebook

HISENSE KLÍMÁK

Főkategória >HISENSE KLÍMÁK

Miért a Hisense?

Bár a Hisense már az 1969 óta gondoskodik a professzionális háztartási elektronikai gépekről, Magyarországon e márkanév alatt leginkább a Hisense tv magas minősége vált ismertté.

Ami korántsem véletlen, hiszen a márka a világ 4. legnagyobb televíziógyártója – fogalom az iparágban. Azonban az alapítása óta eltelt több mint 50 évben más területeken is csúcsminőséget alkotott.

A márka neve még viszonylag ismeretlenül cseng itthon, így nem véletlen, hogy gyakran felteszik a kérdést: vajon a Hisense milyen gyártmány? Milyen a minősége?

A válaszhoz talán elég az, ha szétnézünk a Hisense leányvállalatok háza táján, talán így már a márkával még csak ismerkedőknek is ismerősebbé válhat a terep.

Olyan világszerte elismert gyártók tartoznak ugyanis a kínai világmárka kötelékébe, mint például a Toshiba, a Gorenje vagy épp a Sharp.

A kezdetekhez képest ma már a televíziókészülékeken túl olyan háztartási berendezések teszik lenyűgözően színessé a vállalatcsoport termékpalettáját, mint az innovatív technológiákat felvonultató hűtőgépek, mosógépek, okostelefonok és laptopok, illetve természetesen a Hisense légkondicionálók páratlan kínálata.

Halk, energiatakarékos és modern: ez a Hisense klíma…

… az igényeidre szabva.

Ma már számtalan különböző típusú Hisense légkondicionáló közül választhatod ki az otthonodra, irodádra vagy nyaralódra szabott verziót. Többé nem kell megalkudnod a lehetőségeidet tekintve, hiszen a Hisense termékpalettáján ugyanúgy megtalálható:

 

  • a split klíma
  • az inverteres klíma,
  • a mobil klíma
  • és a multi split klíma is.

Hogy a különbözőségük ellenére mégis
mi a közös bennük?

Elsősorban az, hogy kategóriájukon belül a legjobb ár-érték arányt képviselik, modern és innovatív köntösbe bújtatva. Példának okáért említhetjük a split klímáknál a Wi-Fi kapcsolódást és ezálltal a távolról vezérelhető lehetőségét. Segítségükkel mielőtt útnak indulnál a nyaralódba, akár otthonról, de a benzinkúton tartott pihenő során is elindíthatod a légkondit. Mire megérkezel, kellemesen hűvös szobák fogadnak, ami felettébb élvezetessé teszi a pihenésed.

Ezen felül hangsúlyosan halk klíma típusokról beszélünk, főként a legnagyobb kedvencnek számító Hisense Energie Pro Plus termékcsalád esetében. Ezek gyakorlatilag zajmentes működéssel kényeztetik a közérzetedet, se a kül-, se a beltéri egység nem fog zavarni a mindennapok során.

De tovább fokozva a praktikus kényelmet, hűtő-fűtő klímák közül is kiválaszthatod a neked megfelelőt, ha esetleg nemcsak nyáron, hanem télen is bevetnéd őket Ezen kívül, ha inverteres a klíma, akkor többek között arra is képes, hogy folyamatosan szabályozza a teljesítményt, így növelve az egység energiahatékonyságát és csökkentve a zajszintjét.


10 termék
2-3 kW klímák
15 új
23 termék
3-4 kW klímák
6 termék
4 kW felett
3 új
18 termék
Multi berendezések

Webáruház készítés