Kategóriák

KLÍMASZERELÉS

Fő kategória >KLÍMASZERELÉS

 

A telepítést ill. felmérést a www.technorig.hu szakáruház (Fagyos-Szentek Kft) képzett szakembere végzi. A telepítést illetve a felmérést végző vállalkozás az NKVH-nál regisztrált, megfelelő tanúsítványokkal rendelkező, jól képzett szakember.

 

A standard klíma szerelés díja 55.000,- Ft+Áfa, ami magában foglalja a munkadíjat és a szereléshez szükséges anyagokat, tartókonzolt, elektromos vezetékeket, kábelcsatornát, 3 méter réz csővezetéket.

 

A telepítés csak a Fagyos-Szentek kft-től vásárolt klímaberendezéssel együtt vásárolható meg. Minden ezen túl mutató igény további költségek felmerülését vonhatja maga után.

 

A szolgáltatás megvásárlása esetén munkatársunk 1 munkanapon belül megkeresi Önt, időpont egyeztetés céljából.

 

A telepítés az időpont egyeztetést követően 10 munkanapon belül végzi el munkatársunk. Kivételt képeznek az olyan esetek amikor az ügyfél nem áll rendelkezésre az adott időintervallumban.

 

A telepítés minden esetben a rendes napi munkaidőn belül történik, minden munkaidőn túli illetve a hétvégi telepítések árazása a www.technofrig.hu üzemeltetője a  (Fagyos-Szentek Kft) egyedi árazása alapján történik.

A szerelést a rendelkezésre álló kapacitások függvényében tudjuk elvállalni!

 

A standard telepítési díj a következőket tartalmazza:

 

- egy falátütés (normál téglafal)

- a külső és a belső egység beszerelése a 3 méteres hűtött útvonalon belül (csővezeték)

- a konzolok rögzítése (a külső egységnek) a külső falon csak abban az esetben lesz végrehajtva, ha nincs szükség kiegészítő felszerelésre (állványozás, alpin technika alkalmazása.)

- a kültéri egység elhelyezése az ügyfél kérése alapján a működési és beszerelési határokon belül.

- csővezeték (max. 3 m)-ig!

- a berendezés teljes telepítése. Az alapvető funkciók bemutatása.

- garancia a beszerelésnél – 12 hónap (nem tartalmazza a gyártó által nyújtott garanciát, csak a beszerelésre vonatkozik)

 

A standard beszerelés nem tartalmazza a következő munkálatokat:

 

- betonfal vagy több téglafal átütése

- a csővezeték meghosszabbítása (3 m fölött)

- kettő vagy több falátfúrás

- a csövek és az elektromos kábelek fedése vakolattal vagy más speciális anyagokkal (csatorna, PVC maszk, csövek stb.) a 4 méteren felüli távolságra.

-  a légkondicionáló készülék áthelyezése, régi készülék leszerelése

- cseppszivattyút amennyiben szükséges

- speciális rögzítő anyagok költségét. (pl: vastag hőszigetelés esetében a speciális csavarokat.)

 

Felmérés:

 

 

A felmérést képzett szakember végzi és a helyiség adottságai alapján az oda legmegfelelőbb teljesítményű berendezést ajánlja. A felmérés költsége bruttó 10.000 FT. Amennyiben a felmérés után a készüléket a technofrig.hu üzemeltetőjétől a (Fagyos-Szentek Kft)-től rendeli meg, úgy a 10.000,- Ft felmérési díj költsége levonásra kerül a telepítés árából.


1 termék
KLÍMA SZERELÉS

Webáruház készítés