Kategórie
Kategórie
Odporúčané produkty
Naši partneri
Certifikát
SSL Certificate
Ďalšie informácie


CASCADE Nordic ECO CWH09NE 2,7 kW split klíma szett(R32)

Novinky
CASCADE Nordic ECO CWH09NE 2,7 kW split klíma szett(R32)
 • CASCADE Nordic ECO CWH09NE 2,7 kW split klíma szett(R32)
 • CASCADE Nordic ECO CWH09NE 2,7 kW split klíma szett(R32)
 • CASCADE Nordic ECO CWH09NE 2,7 kW split klíma szett(R32)
618,53

Jellemzői:

GARANCIA 5+5 ÉV

A++, A+

Oldalfali split klíma szett
Hűtő teljesítmény: 0,9 / 2,7 / 3,7
Fűtő teljesítmény: 0,9 / 2,9 / 4,3

Nordic ECO:

Gazdaságos fűtés akár -20˚C-os tartós külső hőmérséklet esetén is!
Az ÚJ Cascade Nordic ECO modell nem csak egyedi panelével, hanem megbízható működésével és számos kényelmi funkciójával is felhívja magára a figyelmet. 14 db különleges, S alakú, 1422 apró lyukkal ellátott légterelő lamellájának köszönhetően vége a beltéri szélviharnak, a légáramlás olyan, mint egy lágy fuvallat. A 4 irányú légterelés gondoskodik a hűtött vagy fűtött levegő egyenletes eloszlásáról, a 4in1 szűrő és az öntisztító funkció pedig a levegő tisztaságáról. A beépített WiFinek köszönhetően a berendezés akár okosotthonba is kapcsolható.

 

3D légáram a 4 irányú légterelés segítségével

Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a beltéri egység. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés a távirányítóval, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.

Lágy fuvallat

A berendezés légterelő lamelláin található 1.422 mikro méretű lyukon keresztül erőteljes légmozgás nélkül  képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve.

Környzetbarát R32 gáz

Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.

Wi-fi vezérlés

A WiFi IoT alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

A++ és A+ energiaosztály

A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.

„I feel” kényelmi funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Rejtett kijelző

A rejtett kijelző ideális megoldást kínál, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.

Beépített gázszivárgás érzékelő

A maximális biztonság érdekében a beltéri egység gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.

Fűtés -20°C-ig

A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.

„I set” funkció

Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

ECO üzemmód

Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.

4 in 1 szűrő

A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).

Öndiagnosztika

A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.

Öntisztító funkció

Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.

Éjszakai üzemmód

A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.

Anti-cold air

Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

Komfortos hűtés

A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.

Smart air flow

A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.

Iker forgódugattyús kompresszor

A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.

Elegáns keskeny beltéri egység, LED kijelzővel

8°C Temperálás

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

7 fokozatú ventilátor

A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.

Párátlanítás

A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.

Infra távirányító

Műszaki informáiók:

SEER/SCOP (hűtés/fűtés): 6,2/4,0

Beltéri méretek (szélxmagxmély): 790×275×192 mm

Kültéri méretek (szélxmagxmély): 795×549×305 mm

Max. csövezési hossz / szintkülönbség: 25/10 m

Csőátmérő  folyadék / gáz: 6,0/9,52

Hangnyomásszint beltéri: 44/37/35/33/29/25/22 dB(A)

Hangnyomásszint kültéri: 52 dB(A)

Hangteljesítmény szint kültéri: 62 dB(A)

Üzemi tartomány, hűtés: -15˚C – +53˚C

Üzemi tartomány, fűtés: -20˚C – +30˚C

 • Vlastnosti:

  ZÁRUKA 5+5 ROKOV

  A++, A+

  Súprava klimatizácie s delenou bočnou stenou
  Chladiaci výkon: 0,9 / 2,7 / 3,7
  Vykurovací výkon: 0,9 / 2,9 / 4,3

  Nordic ECO:

  Úsporné vykurovanie aj v prípade trvalej vonkajšej teploty -20˚C!
  NOVÝ model Cascade Nordic ECO zaujme nielen unikátnym panelom, ale aj spoľahlivým chodom a množstvom komfortných funkcií. Vďaka 14 špeciálnym lamelám deflektora v tvare písmena S s 1422 malými otvormi je vnútorná veterná smršť zažehnaná, prúdenie vzduchu je ako jemné pískanie. 4-smerné odkláňanie vzduchu zaisťuje rovnomernú distribúciu ochladeného alebo ohriateho vzduchu a filter 4v1 a samočistiaca funkcia zaisťujú čistotu vzduchu. Vďaka vstavanej WiFi je možné zariadenie dokonca pripojiť k inteligentnej domácnosti.

  3D prúdenie vzduchu pomocou 4-smernej odchýlky vzduchu
  Automatické 4-smerné vychyľovanie vzduchu umožňuje rovnomerné chladenie miestnosti bez ohľadu na to, či je vnútorná jednotka nainštalovaná v ktorejkoľvek časti miestnosti. Odklon vzduchu je možné ovládať diaľkovým ovládačom nielen vertikálne, ale aj horizontálne. Optimálne si tak nastavíte smer vychýlenia vzduchu, prípadne sa pomocou automatiky dá vháňaný vzduch rozložiť úplne rovnomerne v miestnosti.

  Jemná píšťalka
  Prostredníctvom 1 422 mikro otvorov na lamelách vzduchového deflektora zariadenia dokáže zariadenie ochladiť miestnosť bez silného pohybu vzduchu, čím vytvorí príjemné prostredie.

  Ekologický plyn R32
  Nepoškodzuje ozónovú vrstvu a jeho skleníkový efekt je tretinový v porovnaní s predtým používanými plynmi. Navyše, keďže ide o jednozložkový plyn, dá sa ľahko recyklovať.

  Wi-Fi ovládanie
  Pomocou aplikácie WiFi IoT môžete svoje zariadenie ovládať z ľubovoľného miesta na svete zo smartfónu a dokonca môžete svoje vybavenie zoskupovať.

  Energetická trieda A++ a A++
  Kaskádové klimatizácie patria medzi svetových lídrov v oblasti energetickej účinnosti. To tiež znižuje zaťaženie nášho životného prostredia oxidom uhličitým.

  Komfortná funkcia "Cítim".
  Umožňuje presnú reguláciu teploty v miestnosti pomocou snímača zabudovaného v diaľkovom ovládači zariadenia. Ak diaľkové ovládanie umiestnite na vhodné, charakteristické miesto miestnosti, teda tam, kde trávite väčšinu času, zariadenie sa dokáže dokonale prispôsobiť vašim potrebám a udržiavať požadovanú teplotu.

  Skrytý displej

  Ideálne riešenie ponúka skrytý displej, ktorý je vo vypnutom stave takmer nebadateľný.

  Zabudovaný detektor úniku plynu
  Pre maximálnu bezpečnosť je vnútorná jednotka vybavená snímačom úniku plynu, ktorý v prípade možného úniku chladiva okamžite vyšle varovný signál.

  Zahrievanie do -20°C
  Vykurovanie klimatizáciou už nie je luxus, ale ekonomicky opodstatnené riešenie. Aj keď je vonku -20 °C, nerobí to klimatizácii BLACK ART žiadne problémy, bez problémov dokáže zabezpečiť rovnomerné teplo.

  Funkcia "nastavil som".
  Potrebné je len jedno tlačidlo. Stlačením tohto tlačidla zariadenie funguje podľa užívateľských nastavení uložených v pamäti.

  ECO režim
  ECO režim je možné spustiť jediným stlačením tlačidla. Zariadenie ochladzuje miestnosť rýchlejšie a potom udržiava teplotu na požadovanej úrovni prevádzkou pri nižšej rýchlosti. Použitím režimu ECO možno dosiahnuť úsporu energie až 30 %.

  Filter 4v1
  Vnútorná jednotka má filtre 4v1, ktorých prvky sú: 1 – Katalytický filter (odstraňuje formaldehyd a iné prchavé organické zlúčeniny, ako aj škodlivé plyny) 2 – Katechínový filter (rozkladá baktérie a nepríjemné pachy) 3 – Filter s aktívnym uhlím (absorbuje častice a pachy vo vzduchu) 4 – Filter vitamínu C (napĺňa vzduch vitamínom C, ktorý posilňuje imunitný systém a je dobrý pre našu pokožku).

  Samodiagnostika
  Zariadenie neustále kontroluje stav jednotiek a v prípade abnormality zobrazuje chybový kód, aby sa problém rýchlo odstránil.

  Funkcia samočistenia
  Už žiadne nepríjemné pachy. Funkcia automatického samočistenia vysuší vnútorný povrch klimatizácie, čím zabráni vzniku plesní.

  Nočný mód
  Pokojný nočný spánok už nie je v dosahu. Cascade BLACK ART na to poskytuje príjemné prostredie tým, že zabraňuje prehrievaniu alebo prehrievaniu vzduchu.

  Proti chladu vzduchu
  V režime vykurovania je rýchlosť vnútorného ventilátora určená teplotou výparníka. Ventilátor začne pracovať až vtedy, keď je teplota dostatočne vysoká, čím sa zabráni prúdeniu studeného vzduchu pri zapnutí zariadenia alebo po rozmrazení.

  Pohodlné chladenie
  Ovládajte vlhkosť vzduchu podľa nastavenia, ktoré vám najviac vyhovuje.

  Inteligentné prúdenie vzduchu
  Nastavením funkcie je prúd vzduchu v režime chladenia smerovaný nahor a v režime vykurovania smerom nadol.

  Dvojitý rotačný piestový kompresor
  Dva piesty kompresora - umiestnené vo vzájomnom uhle 180° - zabezpečujú požadované množstvo prietoku chladiva s vysokou účinnosťou. Táto konštrukcia zaručuje tichý chod bez vibrácií, pričom sa výrazne zlepšuje aj stabilita a výrazne sa predlžuje životnosť kompresora.

  Elegantná úzka vnútorná jednotka s LED displejom
  temperovanie na 8°C
  V zimnom období je zariadenie vhodné aj na protimrazové temperovanie, keďže v tomto režime dokáže zabezpečiť teplotu 8 ˚C s výraznou úsporou energie.

  7-rýchlostný ventilátor
  Voliteľné stupne rýchlosti zaisťujú, že prúdenie vzduchu vždy prebieha podľa želania.

  Odvlhčovanie
  Pomocou odvlhčovania je možné znížiť vlhkosť v miestnosti bez zmeny teploty v miestnosti.

  Infračervené diaľkové ovládanie


  Technická informácia:

  SEER/SCOP (chladenie/kúrenie): 6,2/4,0

  Vnútorné rozmery (šírka x výška x hĺbka): 790×275×192 mm

  Vonkajšie rozmery (šírkaxvýškaxhĺbka): 795×549×305 mm

  Maximálna dĺžka potrubia / rozdiel hladín: 25/10 m

  Priemer potrubia kvapalina / plyn: 6,0/9,52

  Hladina akustického tlaku v interiéri: 44/37/35/33/29/25/22 dB(A)

  Hladina akustického tlaku vonku: 52 dB(A)

  Hladina akustického výkonu vonku: 62 dB(A)

  Prevádzkový rozsah, chladenie: -15˚C – +53˚C

  Prevádzkový rozsah, ohrev: -20˚C – +30˚C

 • EAN číslo
  CWH09NE
  Stav
  Novinky    
WebShop System